Foodlock

Start / Foodlock

Foodlock - personalfria varuköp

Foodlock är vår lösning för personalfria och automatiska varuköp ur kylar, frysar och varuautomater.
Perfekt för obemannade gym, badhus eller andra inrättningar där ni vill ha en merförsäljning utan att bemanna med personal hela tiden.

Inpassering & grindar

Inpassering genom grindar, dörrar och portar med mobiltelefon, taggar eller QR-koder.

Begränsade utrymmen

Känsliga utrymmen som t.ex. datahall eller alkoholförsvaring kan automatiseras helt.

Nyckel och fordonskontroll

Vem och hur någon får tillgång till bilnycklar, när de får det och hur hjälper vi er automatisera!

Öppna med swish

Foodlock erbjuder en unik lösning som omvandlar traditionella kylar och frysar till smarta varuautomater. Med bara några snabba tryck på din mobil kan du nu omedelbart få tillgång till dina favoritprodukter. Säker, smidig och precis rätt i tiden.

Öppet dygnet runt, året runt

Foodlock förbättrar ditt försäljningsflöde radikalt. Genom att använda vår teknik i ditt företag, kan du njuta av konstanta inkomster, oberoende av tid på dygnet. Med ökad tillgänglighet kommer inte bara förhöjd omsättning, utan även minskade personalkostnader och mycket nöjda kunder som uppskattar den oupphörliga tillgängligheten.

Egen plattform med unik design

Foodlocks användare får en skräddarsydd plattform optimerad för varje enskild kunds tycke och smak. Genom att erbjuda en unik och personlig plattform – från färgscheman till logotyp – säkerställer Foodlock att varje användare får en upplevelse i linje med deras varumärke och estetik. Till detta kommer kraftfulla funktioner som detaljerad försäljningsstatistik, översikt över de senaste köpen och en serviceöppningsfunktion för personal. Självklart går det också med ett enkelt knapptryck ladda ner relevanta bokföringsdata.

Intresserad av foodlock?

Fyll i formuläret så återkommer vi till er för diskussioner hur Foodlock kan hjälpa er!

Vi automatiserar din bransch!

Företaget

En del av The new generation AB koncernen